Mainos
Mainos

SYL ei aja mietojen huumeiden laillistamista

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL haluaa tehdä tiettäväksi, että se ei suhtaudu myönteisesti päihteisiin eikä aja mietojen huumeiden laillistamista. Sen sijaan SYL tukee mm. Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiön päihteiden vastaista työtä.

SYL on lähettänyt tämän sisältöisen kannanoton jäsenjärjestöilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Kannanotolla halutaan oikaista väärinkäsityksiä, jotka syntyivät SYL:n mukaan "toimintasuunnitelmaluonnoksen saamasta julkisuudesta".

SYL tarkoittaa julkisuudella Ylioppilaslehdessä julkaistua kirjoitusta, jota Suomen Tietotoimisto jutussaan lainasi. Ylioppilaslehti haastatteli SYL:n hallituksen puheenjohtajaa Esa Perkiötä jutussa, jonka lehti oli otsikoinut "SYL:n hallitus rinnastaa miedot huumeet päihteisiin."

-Hallitus oli alustavasti ehdottanut suomalaisen huumepolitiikan tarkastelemista toimintasuunnitelmassa vuodeksi 2002. Toimintasuunnitelman uutisoidussa kohdassa ei lukenut, että miedot huumeet pitäisi laillistaa, SYL:n hallitus toteaa kannanotossaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot