Mainos
Mainos

Syyteet nurin Kainuun laskettelukeskusten kavallusjutussa

Syytettyinä Ukkohallan ja Paljakan laskettelukeskuksia koskeneessa kavallusjutussa olivat muun muassa Oulun kaupunginvaltuuston entinen puheenjohtaja ja Ylen televisiouutisten päällikkö.

Kajaanin käräjäoikeus on hylännyt kaikki syytteet Ukkohallan ja Paljakan laskettelukeskuksia koskeneessa kavallusjutussa.

Jutussa on kyse Ukkohallan ja Paljakan laskettelukeskuksia pyörittäneen ja mökkejä vuokranneen Hallanvaara Oy:n rahaliikenne-epäselvyyksistä ennen yhtiön konkurssia. Syyttäjän mukaan hallituksen jäsenet olisivat syyllistyneet törkeään kavallukseen käyttäessään Ukkohallan ja Paljakan alueen vuokramökkien omistajien rahoja yhtiön pelastamiseksi konkurssilta vuonna 2001. Käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi syytteet.

Jutussa oli syytettynä törkeästä kavalluksesta kaikkiaan viisi yhtiön hallituksen jäsentä. Syytteessä olivat muun muassa Oulun kaupunginvaltuuston entinen puheenjohtaja ja Ylen televisiouutisten päällikkö.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme