Mainos
Mainos

Syyttäjä: STT:n doping-uutiset virheellisiä

Hiihtäjä Jari Räsäsen ja STT:n doping-jutun pääkäsittely on alkanut Helsingin käräjäoikeudessa. Syytteisiin julkisesta herjauksesta ovat vastaamassa STT:n päätoimittaja Kari Väisänen ja toimittaja Johanna Aatsalo-Sallinen. He kiistävät syytteet.

Valtionsyyttäjä Maarit Loimukosken mukaan STT:n välittämät kaksi uutista olivat virheellisiä, eikä niiden sisältämiä tietoja tarkastettu ajoissa luotettavista lähteistä.
Loimukoski vaatii Väisäselle ja Aatsalo-Salliselle rangaistusta ei vastoin parempaa tietoa tehdystä julkisesta herjauksesta. Jutun pääkäsittely kestää ainakin kaksi viikkoa.

Suomen Tietotoimiston asianajaja Petteri Sotamaa kiisti STT:n doping-juttuun asianosaisiksi ilmoittautuneiden korvausvaatimukset henkisestä kärsimyksestä ja totesi ne kohtuuttomiksi. Sotamaan mukaan STT:n päätoimittajalla ja toimittajalla oli täysi syy uskoa uutiseen.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme