Mainos
Mainos

Täällä lämmöstä pääsee nauttimaan vielä viikonloppuna

Tänään saatiin nauttia monin paikon jopa hellelukemista, mutta viikonloppuna pohjoisesta tuleva kylmä ilmamassa laskee lämpötiloja monin paikoin.

Yöllä lämpötilat pysyvät kymmenen asteen kummallakin puolella, mutta Lapissa elohopea voi laskee jopa vähän pakkasen puolelle. Lauantaipäivästä on tulossa poutainen ja tänään vaivanneet sateetkin väistyvät.

Lämpötilat kuitenkin jäävät eilistä matalammiksi. Pilvilautan alla itäisessä Suomessa lämpötila jää alle 15 asteen. Lämpimintä on odotettavissa Lounais-Suomessa, jossa aurinkoisilla alueilla lämpötila nousee 20 asteen yläpuolelle.

Meri on kuitenkin vielä kylmä, ja se voi viilentää lämpötilaa rannikolla ja erityisesti saaristossa. Esimerkiksi Helsingissä tuulee mereltä päin, mikä voi laskea lämpötilaa.

Viikonvaihde jatkuu samaan tapaan

Sunnuntaina lämpimintä säätä on odotettavissa sisämaassa eteläisimmässä Suomessa, kun kaakossa sää on taas viileämpi. Lämpötila riippuu paljon kuitenkin paljon pilvisyydestä.

Alkuviikosta ei ole odotettavissa suuria muutoksia säätilaan. Aurinkoisilla alueilla lämpötila voi olla 20 asteen tietämillä jopa Keski-Suomessa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme