Mainos
Mainos

Taantuma hillinnyt mässäilyä ja ryypiskelyä

Taantuma on ohjannut suomalaisia terveisiin elämäntapoihin. Tuoreen tutkimuksen mukaan melkein joka kolmas suomalainen kokee terveyden parantuneen kulujen karsimisen ansiosta.

Useampi kuin joka kolmas on vähentänyt joko herkkujen ostamista tai alkoholinkäyttöä. Kuusi prosenttia vastanneista on lopettanut tupakoinnin. Yksi kymmenestä puolestaan kokee, että taantuma on heikentänyt omaa terveyttä.

Säästäminen on vaikuttanut myös muuhun elintasoon. Kolmannes suomalaisista on tinkinyt lehti- tai maksu-tv-tilauksista. Joka viides on perunut matkoja tai vähentänyt matkustamista.

Liikuntaharrastuksista ei ole suostuttu karsimaan, mutta joka kymmenes on siirtynyt entistä edullisempiin liikuntaharrastuksiin.

Becelin TNS Gallupilla teettämään tutkimukseen vastasi helmikuussa 1177 suomalaista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot