Mainos
Mainos

Taas pedofiilijuttu Kuopiossa

Kuopiossa on paljastunut taas uusi pedofiliatapaus. Kuopion käräjäoikeus vangitsi tänään poliisin vaatimuksesta 55-vuotiaan miehen, jota epäillään kahden pikkutytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosina 1996-98. Tytöt olivat 4-6-vuotiaita. Asia tuli poliisin tietoon pari viikkoa sitten, kun toisen tytön vanhemmat tekivät rikosilmoituksen. Mies pidätettiin viime tiistaina.

Jutun tutkintaa johtava rikoskomisario Jorma Makkonen kertoo, että kuopiolaismies on ollut perheiden tuttava. Hänellä ei ole aiempaa rikostaustaa. Käräjäoikeus päätti vangitsemisoikeudenkäynnissä, että jutussa on esitettävä syyte 9. heinäkuuta.

Viimeksi eilen samainen käräjäoikeus tuomitsi puolen vuoden vankeuteen toisen kuopiolaismiehen, joka oli käyttänyt hyväksi kahta perhepäivähoidossa ollutta lasta. Mies sovittaa rangaistuksensa 150 tunnin yhdyskuntapalveluna.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme