Mainos
Mainos

Takaa-ajo päättyi moottoripyörän tuhoutumiseen – katso kuvat

Helsingin Hakaniemessä tapahtunut raju yhteentörmäys sekoitti kantakaupungin liikennettä.

Silminnäkijähavaintojen mukaan Eläintarhantien ja Porthaninrinteen risteyksessä oli sattunut niin raju yhteentörmäys, että henkilöauton kylkeen osunut moottoripyörä oli vaurioitunut pahoin.

– Poliisit suorittavat paraikaa onnettomuuspaikan tutkintaa ja tästä on katuja suljettu sen vuoksi, ohikulkija raportoi MTV3.fi:lle.

Opel Astra –mallinen auto oli vaurioitunut vasemmasta kyljestään ja törmäys oli ollut niin raju, että sivuturvatyynyt olivat lauenneet.

– Poliisi kuulustelee kuljettajaa paraikaa, motoristi on jo haettu ambulanssilla hoitoon, silminnäkijä kertoi tilannetta Hakaniemestä, Ympyrätalon välittömästä läheisyydestä.

Päivystävä komisario Esa Pennanen kertoi MTV3:fille, että moottoripyöräpoliisi oli lähtenyt ajamaan takaa ylinopeutta ajanutta moottoripyöräilijää.

- Moottoripyöräilijä tuli Itäväylää pitkin Hakaniemeen, jossa törmäys sattui. Vuonna 1982 syntynyt pyörää kuljettanut mies loukkaantui tilanteessa, mutta ei ole enää tajuttomana, Pennanen totesi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme