Mainos
Mainos

Takkula pyytää keskustalta luottamuslausetta

Keskustan Hannu Takkula haluaa mitata luottamuksensa puolueensa riveissä syksyllä. Hänet on yhdistetty puolueen työvaliokunnan Irak-pöytäkirjojen vuotoon.

Keskustan varapuheenjohtaja Hannu Takkula haluaa, että hänen paikastaan äänestetään ylimääräisessä puoluekokouksessa. Takkula sanoo Väli-Suomen sanomalehtien haastattelussa, että hän on yhä käytettävissä varapuheenjohtajaksi.

- Olen päätynyt siihen, että laitan varapuheenjohtajan paikkani auki. Puoluekokousväki voi sen täyttää, mutta olen myös itse käytettävissä, hän kertoo.

Kansanedustaja Takkulaa on syytetty keskustan työvaliokunnan Irak-pöytäkirjan vuodosta. Takkula toivoo haastattelussa, että Anneli Jäätteenmäen eroon johtaneet tapahtumat selkiytyisivät syksyyn mennessä.

Takkulan kausi varapuheenjohtajana olisi jatkunut ensi kesään asti. Keskustan lokakuun ylimääräisessä puoluekokouksessa valitaan puolueelle myös uusi puheenjohtaja.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme