Mainos
Mainos

Kuvat: Taksiliiton Nooa-noutaja työn makuun – tarkasti ministeri Salolaisen entisen taksin

Taksiliitto sai pari viikkoa sitten uuden kesätyöntekijän, mustan labradorinnoutaja Nooan.

 – Nooan päätehtävät ovat harmaan talouden, pimeän taksitoiminnan ja luvattoman taksiliikenteen torjuminen, kertoo Taksiliiton viestintäpäällikkö Sakari Lauriala pilke silmäkulmassa.

Lauriala kertoo, että Nooa tuli johtamaan taksitarkastusten kenttätoimintaa. Hän tarkastaa taksilupia ja ajoneuvojen kuntoa. Parin viikon toimisto- ja perehdytysjakson jälkeen Nooa on päässyt työn makuun.  

– Muutama päivä sitten Nooa tarkasti ensimmäisen taksinsa eli aidon London Cab -taksin, joka on ministeri Pertti Salolaisen entinen taksi. Nykyään sen omistaa Lähitaksi, kertoo Lauriala.

London Cab läpäisi Laurilan kertoman mukaan kirkkaasti Nooan taksitarkastuksen: Cabissa on liikenneluvat kunnossa, verot ja maksut suoritettu, ajoneuvon kunto suorastaan loistaa, joten tien päälle voi lähteä vaikka heti Nooan nuuskinnan perusteella.

– Nooa on todellinen laatumestari ja taksitarkastaja, joka valvoo taksipalveluiden laatua asiakkaille, ja joka vainuaa pimeät taksit kilometrien takaa, Lauriala ylistää.

Voi olla, että kesätyöntekijän työsuhde vakinaistetaan.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme