Mainos
Mainos

Taksit törmäsivät yhteen - neljä ihmistä loukkaantui

Neljä miestä loukkaantui, heistä kaksi pahasti, kun kaksi taksia törmäsi toisiinsa viime yönä Karjaalla. Autot romuttuivat täysin. Poliisin mukaan kenelläkään ei ole hengenvaaraa.

Turma tapahtui klo 4.40 Karjaalta Pohjaan johtavalla tiellä nro 111. Tien pinta oli onnettomuuden aikaan liukas: luminen ja sohjoinen, kerrottiin Karjaan poliisista.

Pohjasta päin Karjaan suuntaan ajaneen taksin ohjaaja menetti ajokkinsa hallittavuuden, jolloin se suistui kylki edellä päin vastaantulevaa kaistaa saapuneen toisen taksin keulaan. Kylki edellä törmänneessä taksissa oli vain sen kuljettaja, joka selvisi rysäyksestä vähin vammoin. Häntä hoidettiin Tammisaaren aluesairaalassa.

Kaikki turmassa mukana olleet olivat paikkakuntalaisia. Pahemmin loukkaantuneet miehet olivat keski-ikäisiä: toisen taksin kuljettaja ja matkustaja, jotka toimitettiin Helsinkiin Töölön sairaalaan. Toinen matkustaja sai lievempiä vammoja ja pääsi Tammisaaren aluesairaalaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme