Mainos
Mainos

Tällaisen yön saat 1900 eurolla

Kittilän Levillä voi viettää yönsä monella tapaa. Yksi tapa on lomailla luksusmökissä 1900 euron vuorokausihintaan.

Levi Spirit Service Centerin mökit ovat ulkoapäin maisemaan sopivia ja jopa vaatimattoman oloisia. Sisältä 270 neliön asunnot ovat hulppeita. Jokaisesta löytyy viisi makuuhuonetta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone. Alakerran saunasta on suora näköyhteys tv:hen ja sisustus on laadukasta.

Luksusmökkeihin on varaa tavallisella pulliaisellakin – mutta ei sesonkiaikaan, kuten joulun ja uuden vuoden tienoilla.

– Huvilan hinta voi olla sesonkiajan ulkopuolella vain 600 euroa per vuorokausi, sanoo Levi Spirit Service Centerin kohdepäällikkö Magnus Mali.

Helikopterilla kalastamaan

Yksi erikoisuus Levi Spiritit Service Centerissä on mahdollisuus ympärivuorokautiseen palveluun. Jos riihikuivaa riittää, vieraat voivat tilata itselleen esimerkiksi catering-palvelun tai autonkuljettajan. Vieraita on myös kyyditty helikopterilla kalastamaan Venäjälle asti.

– Pyrimme täyttämään asiakkaiden kaikki toiveet. Oikeastaan palveluiden tarjonnassa vain taivas on rajana, Mali kertoo.

Asiakkaidensa nimiä Mali ei suostu paljastamaan.

– Sanotaan, että on meillä ollut kansainvälisiä tähtiä täällä paljonkin. Vieraiden joukossa on ollut muun muassa kuuluisia urheilijoita ja maailmanluokan artisteja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme