Mainos
Mainos

Tallink-laiva myyntiin

Matkustajalaiva Tallink myydään. Viron yksityistämislaitoksen neuvosto on antanut luvan laivayhtiö Eesti Merelaevanduselle matkustajalaiva Tallinkin myyntiin. Laivalle on ostaja olemassa, mutta sitä samoin kuin myyntihintaa ei suostuta vielä julkistamaan.

Käytön kalleuden lisäksi yksi syy aluksen myyntiin on myös se, että ensi huhtikuusta astuvat matkustajalaivoille voimaan uudet, entistä tiukemmat kansainväliset turvallisuusvaatimukset. Aluksen kunnostaminen ehdot täyttävään kuntoon vaatisi laivayhtiön mukaan liian suuria kustannuksia.

Tallinkin operaattoriyhtiöstä saatujen tietojen mukaan ei Tallink enää ensi vuoden tammikuussa liikennöi Tallinna-Helsinki-reitillä. Ennen ensi kesää ei reitille myöskään tule uutta matkustaja-alusta. Uusi Meloodia-laiva otettiin käyttöön korvaamaan liikenteestä pois jäävä Tallink.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme