Mainos
Mainos

Tallinnan hotelleissa suomalaisruuhka

Edellisen kerran tallinnalaishotelleissa oli yhtä paljon suomalaisturisteja viime heinäkuussa.

Tuhannet suomalaiset ovat lähteneet viettämään itsenäisyyspäivän viikonvaihdetta Tallinnaan. Tallinnan hotellit ovat täpötäynnä ja esimerkiksi Viru-hotellista ei löydy yhtään tyhjää huonetta.

- Hotelli oli aivan täynnä eilen ja tänään. Tämä muistuttaa sitä kesän huippusesonkia, erittäin hyvä viikonloppu, kertoo Sokos Hotel Virun toimitusjohtaja Markku Tarnanen.

Viru-hotellissa majailee tuhat suomalaisturistia. Myös muut hotellit ovat yhtä täynnä, kun suomalaiset hyödyntävät kolmen päivän viikonvaihteen. Edellisen kerran tallinnalaishotelleissa oli yhtä paljon suomalaisturisteja viime heinäkuussa. Tarnanen uskoo, että kaikille uusille hotelleille riittää asiakkaita ainakin talven jälkeen.

- Hotellikapasiteetti on kasvanut noin kolmanneksen tänä vuonna. Minä uskon, että voi tulla pieni notkahdus talven aikana, mutta kyllä riittää, matkailu lisääntyi, Tarnanen jatkaa.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 05.12.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme