Mainos
Mainos

Tallinnan-matkailu lisääntyy entisestään

Varustamot uskovat Tallinnan-matkailun lisääntyvän edelleen. Viime kesäkuussa Tallinnan-liikennöinnin aloittanut Nordic Jet Line ilmoitti tänään alkaneilla Tallinnan kansainvälisillä matkailumessuilla tuovansa ensi kesäksi reitille toisen suurkatamaraanin.

Toimitusjohtaja Mikael Granrotin mukaan jumbokatamaraani on vallannut merkittävän osuuden Suomenlahden ylittävästä nopeasta laivaliikenteestä. Heinä-elokuussa sen markkinaosuus oli noussut 42,8 prosenttiin. Samalla sen markkinaosuus koko autoliikenteestä oli noin 15 prosenttia. Yhtiö tuo ensi toukokuusta liikenteeseen toisen jumbokatamaraanin, joka rakennetaan Kvaerner Fjellstrandin telakalla Bergenissä. Alukseen mahtuu 430 matkustajaa, 52 henkilöautoa ja kaksi bussia.

Tallinnan kansainvälisillä matkailumessuilla on yhteensä 424 näytteilleasettajaa 27:stä eri maasta. Messut järjestetään nyt seitsemännen kerran ja ne ovat nousseet Baltian suurimmiksi messuiksi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme