Mainos
Mainos

Talonen ihmettelee Jorosen umts-lausuntoja

Soneran hallituksen entisen puheenjohtajan mielestä Liisa Jorosen ei olisi pitänyt kertoa julkisuudessa hallituksen jäsenten välisistä umts-keskusteluista.

Soneran hallituksen entinen puheenjohtaja Markku Talonen ihmettelee entisen varapuheenjohtaja Liisa Jorosen eilistä lausuntoa umts-huutokaupoista.

Talosen mielestä Jorosen ei olisi pitänyt kertoa julkisuudessa hallituksen jäsenten välisistä keskusteluista. Talonen perustelee Helsingin Sanomissa, että julkisesti noteeratun yhtiön keskustelut, valmistelu ja päätöksenteko kuuluvat vaitiolon piiriin.

Soneran hallituksen entinen varapuheenjohtaja Liisa Joronen on kertonut Talosen sanoneen ennen Saksan umts-huutokauppoja, että Soneralla oli pääomistajan eli valtion siunaus hankkeelle. Versio poikkeaa liikenne- ja viestintäministeriön selvityksestä, jonka mukaan valtioneuvoston jäsenillä tai ministeriöllä ei ollut mitään tekemistä umts-investointien kanssa.

Sasi: "Tapelkoot keskenään"

Liikenneministeri Kimmo Sasi sivuuttaa Tolosen ja Jorosen välisen keskustelun. -En aio osallistua heidän keskusteluunsa mitenkään, tapelkoot keskenään, Sasi toteaa.

Aamulehdelle puhunut Sasi korostaa, että liikenneministeriön tekemän selvityksen mukaan Soneran kaupoista ei päätetty valtioneuvostossa tai missään sen elimissä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme