Mainos
Mainos

Talousvesi yhä keitettävä Kuusankoskella

Veden laadun muutoksista kerrotaan lisää maanantaina, kun terveysviranomaiset ottavat lisänäytteitä ja selvittävät yhdessä vesilaitoksen kanssa tilannetta.

Kuusankosken alueen talousveden klooraaminen ja verkoston huuhtelu jatkuvat maanantaihin. Vesilaitos muistuttaa, että juomavesi on keitettävä kohonneiden mikrobimäärien takia.

-Terveysvalvonta ottaa uudet näytteet maanantaina. Jatkamme verkoston huuhtelua ja kloorausta viikonloppuna, kertoo kaupungin vesilaitoksen LVI-teknikko Pertti Hatvala.

Asukkaat ovat tiedustelleet vesilaitokselta syitä veden laadun muutoksiin. Asiasta kerrotaan lisää maanantaina, kun terveysviranomaiset ottavat lisänäytteitä ja selvittävät yhdessä vesilaitoksen kanssa tilannetta.

Toistaiseksi asukkaita kehotetaan keittämään juomavetenä käytettävä verkostovesi muutaman minuutin ajan tai käyttämään pullotettua juomavettä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme