Mainos
Mainos

Tältä näyttää juhannusviikon sää – myös rakeet ovat mahdollisia

Alkuviikolla sää viilenee edelleen. Erityisen koleaa on maanantaina ja tiistaina Lapissa, jossa sateen ja pohjoistuulen vuoksi päivälämpötila voi jäädä jopa alle 5 asteen. Maan etelä- ja keskiosassa kuurosateita tulee päivittäin ja päivälämpötila on enimmäkseen 10 ja 15 asteen välillä. Myös rakeet ovat mahdollisia.

– Viikon puolenvälin paikkeilla pohjoisessa lämpenee ja lämpötilaero etelän ja pohjoisen välillä tasoittuu, sanoo MTV Uutisten meteorologi Liisa Rintaniemi.

Juhannuksena Suomen eteläpuolelta kulkee matalapaine. Sateet ovat mahdollisia koko maassa mutta todennäköisintä sade on etelässä. Myös ukkonen voi jyrähdellä. Juhannusaattona perjantaina lämpötila on koko maassa 15 asteen paikkeilla. Lauantain ja sunnuntain aikana sää näyttää vähän lämpenevän, mutta 20 astetta saattaa edelleen olla tiukassa.

– Keskikesän valosta päästään kuitenkin nauttimaan, sillä poutaisinta aikaa ovat illat ja yöt. Suurin osa kuurosateista menee yöksi nukkumaan, lohduttaa Liisa Rintaniemi.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme