Mainos
Mainos

Talvi yllättikin autoilijat Etelä-Karjalassa – poliisia piti odottaa jopa tunteja

Tiistaina aamupäivänä alkanut lumisade aiheutti Etelä-Karjalassa useita peltikolareita ja teiltä suistumisia.

Kaakkois-Suomen poliisilla oli iltaan mennessä tullut Etelä-Karjalassa 42 liikenteeseen liittyvää tehtävää. Iltapäivällä onnettomuuteen joutuneille autoilijoille jouduttiin ilmoittamaan, ettei poliisi tule paikalle pienen peltikolarin tai ulosajon vuoksi, jos ei ole sattunut henkilövahinkoja. Jos poliisi haluttiin paikalle, täytyi varautua tuntienkin odottamiseen.

Poliisin tiedossa ei ole vakavia henkilövahinkoja aiheuttaneita onnettomuuksia.

Tiistain ja keskiviikon välinen yö oli rauhallinen, eikä keskiviikkoaamupäivän aikana ole tullut yhtään ilmoitusta liikenneonnettomuudesta.

Poliisi muistuttaa autoilijoita, että nopeasti muuttuvilla talvikeleillä hyväkuntoiset talvirenkaat ovat tärkeä osa liikenneturvallisuutta. Ajonopeutta tulee alentaa sään, tien kunnon ja liukkauden mukaan. Pakkasaamuja ja lumisadetta varten kannattaa myös varautua jääraapalla, lumiharjalla ja riittävällä ajalla ikkunoiden puhdistamiseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme