Mainos
Mainos

Talvinopeusrajoitukset poistetaan Etelä-Suomessa

Talven nopeusrajoitukset poistetaan eteläisen Suomen tiepiirien alueilla ensi viikon alussa. Autoilijoiden on silti syytä noudattaa kelin mukaista vauhtia.

Talviajan nopeusrajoitukset poistetaan ensi viikon maanantaina ja tiistaina Tiehallinnon Hämeen, Turun ja Uudenmaan tiepiirien alueilla. Tiepiirit kattavat Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan maakunnat.

Muuttuneet rajoitukset tulevat voimaan heti, kun merkit on vaihdettu. Tiepiirien pääteillä talveksi 80 kilometriin tunnissa alennetut nopeusrajoitukset palautetaan takaisin 100 kilometriin tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus nostetaan 120 kilometriin tunnissa lukuun ottamatta tieosuuksia, joilla on pysyvä satasen rajoitus.

Vaikka talven nopeusrajoitukset poistuvatkin, autoilijoiden on syytä tarkkailla keliä ja ajaa olojen mukaista vauhtia. Ajokelit voivat vaihdella vielä rajustikin vuorokauden eri aikoina.

Merkityt nopeusrajoitukset eivät ole ohjenopeuksia. Turvallinen ajonopeus saattaa olla huomattavastikin rajoituksia alempi.


(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot