Mainos
Mainos

Talviurheiluvälinekauppa selvästi viime talvea vilkkaampaa – kauden hittituote löytyy hiihtoladuilta

Aikaisesta lumentulosta ovat nauttineet tänä talvena niin laskettelijat kuin hiihtäjät, mutta myös talviurheiluvälineiden kauppiaat. Kauppa käy nimittäin selvästi viime vuotta vilkkaammin. 

XXL:n toimitusjohtaja Toni Stigzelius iloitseekin, että tänä talvena kauppiaiden ei ole tarvinnut vauhdittaa kaupankäyntiä pelkällä hinnalla. 

– Tampere–Vaasa-linjan yläpuolelle tuli lumi melko aikaisin. Lumitilanne on ollut tänä vuonna paljon parempi kuin kahtena kolmena edellisenä vuonna. 

Samoilla linjoilla on Forumin Intersportin myymäläpäällikkö Markku Toponen

– Nyt näkyy selvästi, että mennään viime talven edelle luvuissa. Vaikka alkukausi oli hankala, tammikuussa ja helmikuussa on pystytytty kirimään tilannetta ja menty edellekin.  

Äkäslompolon Team Sportin kauppias Teemu Haavisto kertoo, että Etelä-Suomen lumitilanne näkyy myös Lapin kaupoissa. 

– Se on eduksi meillekin, että Etelä-Suomessa pystyy hiihtämään. Jos kotona ei ole lunta, niin mietitään, että ostanko kun en pysty enää kotona näitä käyttämään. 

Ylivoimainen talven ykköstuote 

Kuluvan talven ylivoimaista hittituotetta käytetään maastohiihtoladuilla.

 – Karvapohjasukset. Ne on ehdoton hitti ja ne on lunastunut paikkansa. Ne toimii, niihin luotetaan ja niillä on kiva harrastaa, Markku Toponen listaa suksien suosiota. 

Toni Stigzeliuksen mukaan skinisuksiksi kutsuttavat karvapohjasukset ovat helppo ja varma valinta monilla hiihtäjille.

– Niiden kanssa ei tarvitse miettiä pitovoidetta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme