Mainos
Mainos

Tammen jutun syyteharkinta loppusuoralla

Verohallituksen pääjohtajaa Jukka Tammea ja turkulaista Nostokonepalvelu Oy:tä koskevan jutun syyteharkinta on loppusuoralla. Ratkaisu on valmis tämän kuun viimeisinä päivinä.

Valtionsyyttäjä Jarmo Rautakoski kertoi, että siinä on käsitelty koko Nostokonepalvelun vyyhti. Silloin selviää, nostetaanko syytteitä ja keitä mahdollisesti syytetään.

Rautakoski sanoi, että toiset kiireet ovat viivästyttäneet ratkaisua. Jutussa on Rautakosken lisäksi syyttäjänä Turun talousrikossyyttäjä Tommi Teuri, jolla on hoidettavanaan muitakin laajoja juttuja. Poliisilta jouduttiin myös pyytämään vielä lisätutkimuksia.

Teurilla on selvitettävänään Tammen lankomiesten johtaman Nostokonepalvelun epäiltyjä veropetoksia koskeva haara. Tammi omistaa parikymmentä prosenttia Nostokonepalvelun osakkeista. Tammea epäillään avunannosta veropetokseen ja virka-aseman väärinkäytöstä. Hän on ollut virasta pidätettynä noin vuoden.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme