Mainos
Mainos

Tampere pimittää pomojen ostoeläkkeitä

Tampereen kaupunki salaa firmojensa johdon ostoeläkkeitä, kertoo Aamulehti.

Tampereen kaupungin omistamien Vuokratalosäätiön (VTS) toiminnanjohtajalle ja VTS Kiinteistöpalvelujen toimitusjohtajalle on lehden mukaan ostettu alle 63 vuoden eläkeikä lisäeläkkeellä.

Valtionyhtiöissä palkitsemista on linjattu siten, että vastaavia lisäeläkkeitä ei enää ole ollut suotavaa ottaa.Tampereen kaupungilla linjauksia ei ole tehty.

Osa yhtiöistä myös kieltäytyy kertomasta, onko yhtiöiden johtajille mahdollisesti ostettu alhaisempia eläkeikiä eli lisäeläkkeitä.

Aamulehti kävi selvityksessään läpi kuudentoista Tampereen kaupungin yhtiön ja säätiön johdon lisäeläkkeet. Kahdella johtajalla on lisäeläke, seitsemässä sitä ei ole johdolle ostettu. Seitsemän yhtiötä ei suostunut kertomaan asiaa.

Esimerkiksi Tampereen Pysäköintitalosta kommentoitiin kysymyksen menevän "jo tirkistelyn puolelle", lehti kertoo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot