Mainos
Mainos

Tampere-Turku -radan sähkövika korjattu

Eilisillan ja aamupäivän aikana kaikkiaan kahdeksan junavuoroa jouduttiin korvaamaan busseilla Turun ja Pieksämäen välisellä rataosuudella.

Tampereen ja Turun välillä junaliikennettä haitannut ajolankavika on saatu korjattua. VR:n liikenteenohjauksen mukaan vaurio aiheuttaa kuitenkin vielä jonkin verran viivästyksiä junaliikenteeseen. Tilanteen arvellaan palautuvan normaaliksi iltaan mennessä.

Junaliikennettä viivästyttänyt vaurio aiheutui radan ajolankojen putoamisesta Humppilan ja Urjalan välisellä rataosalla. Vika huomattiin hieman ennen kahdeksaa eilisiltana.

Kaikkiaan kahdeksan junavuoroa jouduttiin korvaamaan perjantai-illan ja lauantaiaamupäivän mittaan busseilla Turun ja Pieksämäen välisellä rataosuudella. Myös Tampereen ja Turun väliä ajettiin busseilla, ja Jyväskylän ja Pieksämäen välisillä osuuksilla turvauduttiin osin linja-autokuljetuksiin.

VR:n mukaan junat kulkivat tänään keskimäärin tunnin myöhässä aikataulustaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme