Mainos
Mainos

Tampere vapauttaa katusoiton

Tampereen kaduilla voi vastaisuudessa musisoida vapaasti. Tampere pyrkii elävöittämään kaupunkikuvaa poistamalla katusoittajilta ja muilta esiintyjiltä katusoittolupien hakemisen ja lupamaksut.

Vapaa esiintymisoikeus koskee vain kaupungin katu- ja torialueita. Esimerkiksi liikekeskuksissa tai kauppojen edustoilla esiinnyttäessä on edelleenkin kysyttävä lupa kiinteistön omistajalta. Myös kadulla esiintymisen tarvitaan kiinteistötoimen lupa, jos käytössä on äänentoistolaitteita.

Katusoiton vapauttamisesta huolimatta kaupunki aikoo seurata yhdessä poliisin kanssa katuesiintymisten asiallisuutta. Katusoitto on sallittua arkisin kello 9-21 ja sunnuntaisin kello 12-21.

Tampere on pyrkinyt lisäämään katuesiintyjien määrä järjestämällä halukkaille alan kurssin. Kaduille pyritään saamaan musikanttien ohella myös lisää muita esiintyjiä, kuten esimerkiksi tanssijoita ja jonglöörejä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot