Mainos
Mainos

Tampereella epäillään ruokamyrkytyksiä

Sodexon TESC-ravintolassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on tullut esiin epäily ruokamyrkytyksestä. Sodexo on ilmoittanut epäilystä elintarvikevalvontaan.

Osalla ravintolassa 22.–26. tammikuuta ruokailleista henkilöistä on ilmennyt vatsataudin oireita, kuten ripulia ja oksentelua. Kaikki, joilla on esiintynyt oireita, eivät ole ruokailleet TESC-ravintolassa.

Terveystarkastajat ovat tiistaina vieneet ravintolassa tarjoilluista ruoista näytteet laboratorioonsa tutkittaviksi. Tulokset saadaan aikaisintaan 2-3 viikon kuluttua. Sodexo tiedottaa tuloksista niiden valmistuttua.

Tampereen seudulla on viime aikoina ollut liikkeellä vatsatautia. Taudin aiheuttaja voi levitä muun muassa veden, elintarvikkeiden ja kosketuspintojen kautta ja pisaratartuntana. Taudin leviämistä voi ehkäistä muun muassa pesemällä kädet ja elintarvikkeet hyvin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme