Mainos
Mainos

Tampereella kadonnutta tyttöä etsitään edelleen

Tampereella kadonneen Karoliina Kestin, 15, etsintöjä jatkettiin tänään tuloksetta. Maastoetsinnöissä ei enää ollut mukana vapaaehtoisia, vaan työtä jatkettiin poliisin voimin.

Myös Tampereen Pyhäjärveä tutkittiin sekä poliisiveneistä että ilmasta. Poliisin avuksi lähti paikallisen lentokerhon jäseniä.

Poliisi on tähän mennessä kuullut toistakymmentä Kestin lähi- ja tuttavapiiriin kuuluvaa ihmistä. Mitään ratkaisevaa läpimurtoa tutkinnassa ei ole tapahtunut.

– Lehdenjakaja kertoo nähneensä skootterin Likolammentiellä kolmen aikaan sunnuntaiyönä, mutta hänellä ei ole havaintoa tytöstä, kertoo rikoskomisario Hannu Kallioniemi.

Havainto sopisi yhteen sen kanssa, että Kesti lähti tuttaviensa luota Villilänniemestä puoli kolmelta yöllä. Hänen skootterinsa löytyi pihasta Likolammentien varrelta, noin kilometrin päästä lähtöpaikasta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme