Mainos
Mainos

Tampereen ammuskelutilanne ohi

Ammuskelu tapahtui Hämeenpuiston varrella sijatsevassa kerrostaloasunnossa, jossa oli paikalla kaksi henkilöä, mies ja nainen. Miehellä oli hallussaan haulikko.

Tampereella sattui puolen päivän jälkeen ampumavälikohtaus. Keskustan puistokadun, Hämeenpuiston, varrella sijaitsevassa asunnossa ammuttiin useita laukauksia, mutta kukaan ei loukkaantunut ammuskelussa.

Ammuskelu tapahtui Hämeenpuisto 21:ssa viidennen kerroksen asunnossa. Huoneiston Hämeenpuiston puoleinen ikkuna rikkoutui laukauksista.

Poliisi hälytettiin paikalle noin kello 12.30. Asunnossa oli kaksi henkilöä, mies ja nainen, joihin poliisit saivat heti puheyhteyden. Miehellä oli hallussaan haulikko.

Poliisit saivat puhumalla miehen luopumaan aseestaan ja antautumaan. Tilanne oli ohi vajaassa puolessa tunnissa.

Kaupungin keskustassa sattunut ammuskelu keräsi runsaasti yleisöä. Poliisi eristi koko Hämeenpuiston Satakunnankadun ja Puutarhakadun väliseltä alueelta. Paikalla oli kymmenkunta poliisipartiota ja useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme