Mainos
Mainos

Video: Tampereen Delfinaario-huutokaupassa maksettiin hulppeita summia käytetyistä roskapöntöistä

Tampereen Keskustorilla pidettiin tänään ainutlaatuinen tilaisuus, kun Särkänniemen delfinaarion tavaroita huutokaupattiin.

Väkeä torille oli kertynyt suuret määrät, sillä samaan aikaan paikalla järjestettiin myös peräkonttikirppis. Myös aurinkoinen keli houkutteli ihmisiä paikalle.

Huutokaupassa oli tarjolla monenlaista delfiiniteemaista tavaraa t-paidoista, tauluista, märkäpuvuista, kelloista ja pehmoleluista aina ainutlaatuisiin delfiini-roskapönttöihin.

T-paidat lähtivät edullisesti huutajien matkaan, samoin myös kouluttajien märkäpuvut myytiin muutamien kymppien kappalehintoihin.  


Mutta delfiiniä esittävät kolme roskapönttöä olivat tapahtuman todellinen vetonaula.  Ensimmäinen roskapönttö myytiin 170 eurolla, toinen roskapönttö lähti 130 euron hinnalla ja viimeiseksi jäänyt roskapönttö kohosi huimaan 230 euron hintaan.


Kukkaron nyörejä löystytti eittämättä se tosiasia, että tällaisia roskapönttöjä ei taatusti tule vastaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme