Mainos
Mainos

Tampereen moottorite yhä poikki rekkapalon takia

Helsingin ja Tampereen välinen moottoritie on poikki Lempäälässä vielä ainakin tämän päivän ajan. Liikenne katkaistiin viime yönä, kun kaksi rekkaa törmäsi toisiinsa ja syttyi tuleen. Kaasurekkaa ja siihen törmännyttä toista rekkaa ei päästä tänään raivaamaan, sillä lastina ollut asetyleenikaasu on räjähdysherkkää vielä jäähdyttyäänkin.

Kolmostien raivaukseen on tilattu armeijan panssaroitu Pasi-ajoneuvo, jossa on varusteena vesitykki. Panssariauto on pyydetty lähinnä siksi, että sillä pääsee lähemmäs onnettomuuspaikkaa tarkkailemaan tilannetta, sanoo Lempäälän palopäällikkö Pentti Peltola.

Kolmostien odotetaan olevan taas kulkukunnossa Lempäälän kohdalla huomisaamuna. Siihen asti liikenne kulkee vanhaa kolmostietä pitkin. Autoilijoita kehotetaan kiertämään onnettomuuspaikka Valkeakosken kautta vanhaa kolmostietä pitkin, eli nykytermein tietä numero 130. Tielaitokselta arvioidaan, että tietä päästään korjaamaan huomenna kymmenen maissa raivaustöiden valmistuttua.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme