Mainos
Mainos

Tampereen palo: Silminnäkijät kertovat - katso video

Ravintolatyöntekijä Suvi Lehtinen saapui aamulla töihin kello 5.30, kun läheisestä kebab-ravintolasta kuului räjähdys.

Lehtinen oli räjähdyksen aikana pukuhuoneessa vaihtamassa työvaatteitaan. Kun hän tuli takaisin katsomaan tilannetta, iskivät suuret liekit läheisestä ravintolasta.

-Soitin hätäkeskukseen, ja selvitin, onko tässä turvallista olla töissä. Hätäkeskuksesta annettiin lupa jatkaa normaalisti töitä, Lehtinen sanoo.

Elias Nazari oli puolestaan aamulla matkalla töihin, kun hän huomasi Hämeenkadun liekit. Nazarin mukaan hänen tuttavansa oli juuri avannut pizzerian Hämeenkadulle.

- Huomasin, että pizzeria on tuhoutunut palossa kokonaan, Nazari sanoo .

Matti Kotakorpi kertoo keskustelleensa räjähdyspaikan lähellä kellaritiloissa ravintolaa pitävän ravintoloitsijan kanssa. Ravintoloitsija oli käynyt aamulla katsomassa tilanteen ja tuhot olivat olleet paikassa valtavat.

- Se on kerta kaikkiaan kauheaa. Kellarissa on vettä lattialla 30-40 senttimetriä, Kotakorpi kertoo ravintoloisijaan kuvanneen tilannetta.

(MTV3)

Katso haastattelut kokonaisuudessaan:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme