Mainos
Mainos

Tampereen suurhalliyhtiö perustetaan joulukuussa

Joukko tamperelaisia yritys- ja urheiluelämän vaikuttajia päätti eilisiltana perustaa yhtiön, jonka tavoitteena on rakentaa Tampereelle suurhalli. Joulukuussa perustettavan yhtiön nimeksi tulee Tampereen Monitoimihalli Oy.

Alkuvaiheessa yhtiön omistajiksi ovat tulossa Liiga-Ilves ry, Liiga-Tappara ry ja Tampereen Kiekkoilun Tuki ry. Joulukuun 8. päivä pidettävään perustavaan kokoukseen pyritään saamaan mukaan myös tamperelaisia sisäpalloilulajien seuroja ja muita tahoja.

Suurhallia kaavaillaan urheilun lisäksi kulttuurin ja liike-elämän käyttöön. Neuvottelut hallin sijoituspaikasta aloitetaan Tampereen kaupungin kanssa heti. Hankkeen puuhamiehet toivovat, että halli voitaisiin rakentaa Tampereen ydinkeskustaan tai sen tuntumaan.

Hallin rahoitusvaihtoehdot ja hankesuunnitelma selvitetään ensi maaliskuuhun mennessä. Yhdeksi rahoitusjärjestelyjen selvitysmieheksi on lupautunut Hjallis Harkimo.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme