Mainos
Mainos

Tampereen tulipalolle ei löytynyt selvää syytä

Alustavien havaintojen mukaan palo saattoi saada alkunsa talon ensimmäisen kerroksen wc-tilasta.

Tampereen Pappilan kaupunginosassa eilen sattuneen tulipalon poliisitutkintaa on tehty tänään. Puukerrostalon palolle ei löytynyt yksiselitteistä syytä. Mitään rikokseen viittaavaa ei ilmennyt. Palon syiden selvittely jatkuu yksityiskohtaisella teknisellä tutkinnalla.

Eilen puolen päivän jälkeen sattuneessa tulipalossa kuoli kolme miestä. Heistä yksi oli talon vakituinen asukas.

Tampereen kaupungin omistama vuokratalo vaurioitui tulipalossa käyttökelvottomaksi. Kaksikerroksinen talo oli tehty sodan jälkeen. Siinä oli kahdeksan pientä asuntoa.

Lautarakenteisessa talossa oli purueristys. Tällaisissa rakenteissa tuli levisi hyvin nopeasti.

Palo lähti leviämään talon keskivaiheilla sijaitsevasta ensimmäisen kerroksen asunnosta. Kuolonuhreista yksi löytyi tästä asunnosta ja kaksi sen yläpuolella olevasta asunnosta.

Pelastuslaitoksen alustavien havaintojen mukaan palon alkukohta saattoi olla ensimmäisen kerroksen wc-tilassa, jossa oli muun muassa pesukone. Teknisessä tutkinnassa myös pesukoneen mahdollinen yhteys paloon selvitetään.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme