Mainos
Mainos

Tanskanen perää hallitukselta verotoimia

OP-ryhmän pääjohtaja Antti Tanskanen perää hallitukselta nopeita veropäätöksiä. Hänen mielestä jotain tulee tehdä ja äkkiä.

OP-ryhmän pääjohtaja Antti Tanskanen kehottaa Matti Vanhasen hallitusta päättämään tuloverokevennyksistä. Tanskanen sanoo Välisuomen sanomalehtien haastattelussa, että veronkevennykset tulee tehdä pikaisesti, jotta hallituksen työllisyystavoite voisi olla toteutettavissa.

-Jos hallitus ei ole työllisyystavoitteestaan jo luopunut, niin nyt pitäisi tehdä jotain ja äkkiä. Mitä edemmäs hallitus veropäätöksensä lykkää, niin sitä varmempaa on, että se joutuu jossakin vaiheessa tunnustamaan, ettei hommasta tullut yhtään mitään, Tanskanen sanoo.

Tanskanen perustelee verenkevennystarvetta talouden kasvuvauhdilla. Se ei riitä toteuttamaan hallituksen työllisyystavoitetta.

Tanskasen mukaan tuloverokevennyksiä tarvitaan kotimaisen kysynnän lisäämiseen. -Eli ei oteta ihmisiltä pois. Kun rahat jäävät ihmisten taskuun, niin kyllä ne sitten käytetään ja elvytetään siten taloutta, Tanskanen sanoo.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme