Mainos
Mainos

Tapakouluttaja kehuu Mertalan esiintymistä

Kuva: Lehtikuav

Tapakouluttaja Kaarina Suonperän mukaan oli sopivaa, että pääministeri Matti Vanhasen naisystävä osallistui pohjoismaisten pääministerien kokoukseen.

- Ihan hyvä, että he ovat siellä yhdessä, koska he kerran yhdessä ovat muutenkin, Suonperä kommentoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Sirkka Mertalan mukanaolo kokouksessa on herättänyt jonkin verran hämmästystä ja kritiikkiäkin, muun muassa siksi, että Vanhanen ja Mertala eivät ole edes kihloissa.

Tapakouluttaja Suonperä painottaa, että Mertalan läsnäolon sopivuus riippuu siitä, millainen kutsu tilaisuuteen on esitetty.

- Kun kutsussa kuitenkin tietämäni mukaan on tämä sana "avec", niin kyllä rouva Mertala on silloin aivan oikeassa paikassa. Hän on pääministerimme avec ja kaikki toimii oikein myös, ja protokollankin mukaan.

Mertalan esiintyminen saa Suonperältä paljon kehuja.

- Hän on pukeutunut oikein, mutta hän myös käyttäytyy hyvin. Yksi suuri avu hänellä on, että hän hymyilee paljon, Suonperä sanoo.

Lue myös:

(16.6.2008)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme