Mainos
Mainos

Tarja Haloselle johtopesti Suomen WWF:ssä

Presidentti Tarja Halonen on nimitetty WWF Suomen hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Puheenjohtajuus alkaa heti.  Teh­tä­vää aiem­min hoi­ta­nut Pekka Haavisto luo­pui pai­kas­ta mi­nis­te­ri­ni­mi­tyk­sen­sä vuok­si.

Presidentti Ha­lo­nen toi­mi jo pre­si­dent­ti­kau­del­laan WWF Suomen suo­je­li­ja­na. Hän on muutenkin teh­nyt järjestön kans­sa pal­jon yh­teis­työ­tä.

– Olen iloinen tehdystä päätöksestä. Itse asiassa se merkitsee pitkään jatkuneen yhteistyön tietynlaista virallistamista. Olen utelias oppimaan järjestöstä lisää sisältäpäin”, presidentti Tarja Halonen toteaa tiedotteessa.

– Presidentti Halonen on ottanut kestävän kehityksen asioita esille jatkuvasti eri yhteyksissä toimiessaan WWF:n suojelijana.  Hän on myös tutustunut järjestömme toimintaan muun muassa toimiessaan YK:n kestävän kehityksen paneelin johdossa”, sanoo WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohweder.

WWF on maailmanlaajuinen luonnonsuojelujärjestö. WWF Suomi on toiminut 40 vuotta.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot