Mainos
Mainos

Tarkastusvaliokunta jatkaa Finavia-selvityksen puimista: Valmista ehkä vasta ensi vuonna

Eduskunnan tarkastusvaliokunta jatkaa Finavia-selvityksen käsittelyä torstaina, kertoo valiokunnan puheenjohtaja Eero Heinäluoma (sd). Myös ensi viikolle on varattu kokousaika. 

Finavian lisäksi esillä on yleisemmin muun muassa valtion omistajaohjauksen käytännöt ja se, miten valtio on edustettuna yhtiöissä, joissa se on omistajana.

Valiokunta varautuu myös siihen, että selvitys on kokonaisuudessaan valmis vasta ensi vuoden puolella.

Heinäluoman mukaan selvityksen lähtökohta oli alun perinkin selvittää yleisemmin valtionyhtiöiden riskienhallintaa. Finavia oli kokonaisuudessa mukana erikoistapauksena.

– Tässä työssä on tullut paljon havaintoja, että asiat eivät liity yksin Finaviaan ja kysymys on, voidaanko tästä oppia jotain, Heinäluoma sanoi.

Valiokunta voi antaa selvityksen pohjalta yleispäteviä suosituksia.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot