Mainos
Mainos

Tarot-kortit kertoivat presidentin - kenelle kunnia kuuluu?

Tarot-kortit kertovat tulevan presidentin, ehkä. Tarot-tulkitsija Tuula Huhtala vieraili MTV3:n Huomenta Suomessa, ja antoi tulkintansa presidenttiehdokkaille.

Kristillisdemokraattien ehdokas Sari Essayah

- Hän tekee rakkaus sydämessään vaalityötä.

Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki

- Hän rakentaa kovasti palapeliä kasaan, mutta ei ehdi saada sitä valmiiksi.

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Eva Biaudet

- Hänellä on sisäistä ja ulkoista rikkautta ja rakkautta, mutta tokkopa hänestä saadaan uutta naispresidenttiä Suomeen näissä vaaleissa.

Keskustan Paavo Väyrynen

- Hänelle tuli täyttymyksen kortti, mutta ei kyllä ihan vielä Maamme-laulua lauleta, katsotaan vielä mitä muille ennustetaan.

Perussuomalaisten Timo Soini

- Hän on kuin ylipapitar, kala verkossa levittelee käsiään eikä tiedä mitä tehdä. Ylipapitar on vahva, mutta hänen pitäisi uskaltaa hypätä verkosta pois.

Sosiaalidemokraattien Paavo Lipponen

- Hän saavuttaa sekä sisäisen että ulkoisen rikkauden että rakkauden. Hänen on kyllä todella vahvoilla. Todella vahvoilla.

Vihreiden Pekka Haavisto

- Hänelle tuli ekokortti, luontokortti. Ei mikään turha mies, mutta tuskin häntä nähdään presidentin pallilla.

Kokoomuksen Sauli Niinistö

- Hänellä on pullat uunissa. Täällä käsketään Saulia pitämään jalat maassa; älä kurkota tähtiin, kaikkea ei voi saada. Otetaan vielä toinen kortti. Koko maailma on Saulille avoinna, mutta hänen on tehtävä kovasti töitä.

Katso Tarot-tulkitsija Tuula Huhtalan haastattelu: (Huomenta Suomi 14.12.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme