Mainos
Mainos

Tarvikkeet kannabisviljelyyn voi jo ostaa kaupasta

Kannabiksen kasvatukseen ja käyttöön voi ostaa välineitä suoraan kaupasta.

Helsingin Sanomien selvityksen mukaan Suomessa toimii suurissa kaupungeissa useita kauppoja, jotka myyvät välineitä joko suoraan myymälästä tai netin kautta. Liikkeet sijaitsevat suurissa kaupungeissa.

Ne eivät mainosta tuotteitaan julkisesti huumeiden kasvatukseen ja käyttöön, mutta HS:n mukaan yhteys ei jää epäselväksi.

Alkoholitutkimussäätiön huumeisiin erikoistunut tutkija Jussi Perälä arvioi, että suurin osa esimerkiksi bongin eli vesipiipun ostajista käyttää piippua kannabiksen polttamiseen. Piipulla voidaan polttaa myös tupakkaa tai sen korvikkeita.

Jotkut liikkeet myyvät piippujen lisäksi myös erikoisvalaisimia ja kastelujärjestelmiä, jotka soveltuvat kannabiksen kasvattamiseen.

Kannabiksen kasvattaminen kotona yleistyy nopeasti. Kotiviljelyn yleistyminen liittyy poliisin mukaan siihen, että kaikkia kasvattamiseen tarvittavia välineitä viljelystä polttamiseen asti voi ostaa, jopa samasta kaupasta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme