Mainos
Mainos

Tasa-arvoministerin avustaja käpälöi naisia - eroaa tehtävästään

Urheilu- ja kulttuuriministeri Stefan Wallinin poliittinen valtiosihteeri Stefan Johansson jättää tehtävänsä.

Syyksi hän ilmoittaa sen, että on käyttäytynyt naisia kohtaan humalassa epäsopivasti suurlähettilään vastaanotolla. Kyse oli pari viikkoa sitten järjestetystä juhlasta, jonka Ruotsin suurlähetystö järjesti yhteistyössä Kirjamessujen kanssa.

Hufvudstadsbladetin mukaan Johansson käpälöi juhlissa useita naispuolisia vieraita. Hänen kerrotaan muun muassa tarttuneen erästä naista rinnoista.

Johansson on pyytänyt anteeksi käytöstään. Opetusministeriön tiedotteessa todetaan, että Johansson haluaa vielä julkisesti osoittaa anteeksipyyntönsä heille, jotka ovat tunteneet joutuneensa epäasiallisesti kohdelluiksi.

- Kadun syvästi, että harkintakykyni puute humalatilan ja väsymyksen vuoksi johti käytökseen, jota en itse voi hyväksyä. Olen pahoillani tapahtuneesta ja olen saanut tärkeän opetuksen loppuelämäkseni, sanoo Johansson.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme