Mainos
Mainos

Tasa-arvopalkinnot Valmetin autotehtaalle ja Jämsän kaupungille

Valmetin Uudenkaupungin autotehdas ja Jämsän kaupunki saavat tämänvuotiset tasa-arvopalkinnot. Peruspalveluministeri Eva Biaudet ja tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov palkitsivat tänään työyhteisöt hyvistä tasa-arvosuunnitelmista ja niiden toteuttamisesta.

Palkitut valittiin työmarkkinajärjestöjen ehdotusten ja tasa-arvovaltuutetun tekemän kyselyn perusteella. Tiedottaja Merja Tirisen mukaan kärkikaksikko erottui edukseen monella tavalla.

-Tuli tunne, että näissä paikoissa on johtoa myöten sitouduttu tasa-arvon edistämiseen. On pyritty konkreettisesti edistämään samapalkkaisuutta, naisten urakehitystä ja miesten perhevapaiden käyttöä, sanoo Tirinen.

Tirisen mukaan Valmetin valinnan perusteena olivat myös ergonomiset ratkaisut, joilla käytännön työskentelyä on pyritty tekemään helpoksi molemmille sukupuolille. Tasa-arvopalkinto jaettiin nyt neljättä kertaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme