Mainos
Mainos

Tasa-arvopalkinto kahdelle yritykselle

Ministeri Sinikka Mönkäreen ja tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanovin luovuttamat, tämänvuotiset tasa-arvopalkinnot ovat saaneet it-palveluyhtiö Octel ja päivittäistavarakauppa K-Supermarket Raisio Center.

Sinikka Mönkäre


Helsinkiläinen vakuutusalaan erikoistunut it-palveluyhtiö Octel Oy ja raisiolainen K-Supermarket Raisio Center ovat saaneet valtion tasa-arvopalkinnot.

Perustelujen mukaan Octelissa laadittiin heti syksyllä 1995 ensimmäinen tasa-arvosuunnitelma, ja yritys on tehnyt johdonmukaista tasa-arvotyötä. Octelin tasa-arvosuunnitelmaan kuuluu muun muassa palkanseurantamalli, jolla on pystytty edistämään tasa-arvoa palkkauksen suhteen.

K-Supermarket Raisio Center on puolestaan esimerkki siitä, miten myös pienehkö työpaikka voi panostaa tasa-arvon edistämiseen. Yritys on panostanut esimerkiksi työhönottopolitiikkaan, koulutukseen ja palkkaukseen.
Tasa-arvopalkinnot myönnettiin nyt viidettä kertaa. Ne luovutti tasa-arvoministeri Sinikka Mönkäre ja tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov.

Tasa-arvolaki on vuodesta 1995 asti velvoittanut työnantajat tasa-arvosuunnitteluun.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot