Mainos
Mainos

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö: Lontoossa on hyvä yhteishenki

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio saapuivat tänään kannustamaan Lontoon olympialaisissa Jarkko Niemistä, mutta sade sotki suunnitelmia. Tätä ennen he ovat seuranneet ammuntaa, judoa, sulkapalloa ja tennistä.

–Yhteishenki täällä on hurjan hyvä. Se on hieno asia. Onhan meillä tähän asti tullut piste ja päivä tahtia. Uskon, että kyllä Lontoosta menestystäkin tulee, Sauli Niinistö uskoo.

Presidentti on aidosti kiinnostunut olympialaisten ilmapiiristä.

–Oikeastaan aina kun on olympiakisat, joita olen tähän mennessä katsonut vain televisiosta, niin sitä yllättää itsensä ja äkkiä alkaa kiinnostaa sellaiset lajit, joista ei aikaisemmin ole ollut rattaillakaan. Ihan sama toistuu täällä. Jokainen laji alkaa tietyllä tapaa sytyttää ja vie mukaansa. Mutta jos ajatellaan perinteitä ja omaa urheiluhistoriaa, niin kyllähän keihäänheiton finaali on kova juttu.

Tasavallan presidentti uskoo, että mitaleja Lontoosta tullaan saamaan riittävästi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme