Mainos
Mainos

Tasoristeysonnettomuudessa kuoli kaksi Vihdissä

Vartioimaton tasoristeys on vaatinut kahden ihmisen hengen Vihdissä.

Kahden ihmisen hengen vaatinut henkilöauton ja tavarajunan törmäys sattui vartioimattomassa tasoristeyksessä Vihdin Ojakkalassa.

Surmansa saaneet olivat henkiloauton matkustajia.Auto jäi tavarajunan alle ja raahautui junan edessä noin 300 metrin matkan. Onnettomuus tapahtui noin klo 10.15.

Ratahallintokeskus on tehnyt hiljakkoin Ojakkalan tasoristeyksestä turvallisuusanalyysin. Kyseisellä rataosuudella on tänä vuonna aloitettu näkymäalueiden raivaustyöt, sanoo Kari Alppivuori ratahallintokeskuksesta. Alppivuoren mukaan rataosuus on hiljainen, mutta liikennemäärä on tasaisesti kasvussa. Sen vuoksi Ratahallintokeskus on aloittanut turvallisuusparannukset.

Huono näkyvyys

Näkyvyys onnettomuuspaikalla on huono kaarteen takia. Tavarajunat ajavat rataosuudella 80 km/h. Radan poikki menevä tie on vähäliikenteinen yksityistie, johon Ratahallintokeskus on pyytänyt kunnalta yhdistelmäajoneuvokieltoa mahdollisimman pian. Pidemmän aikavälin suunnitelmissa on lakkauttaa Konsulin ylikäytävä kokonaan ja etsiä liikenteelle vaihtoehtoinen reitti.

Rata oli poikki onnettomuuden takia nelisen tuntia. Raivaus kesti pitkään, koska auto oli kiilautunut veturin alle. Vihdin Ojakkalaan ei ole odotettavissa vartioitua tasoristeystä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme