Mainos
Mainos

Tass: Isä vei Seinäjoella huostaanotetut venäläislapset sijoituspaikasta

Seinäjoella huostaanotetut venäläisperheen lapset on viety sijoituspaikastaan, uutisoivat Pohjalainen ja Ilkka.  Keskusrikospoliisin edustaja kertoi sunnuntaina Iltalehdelle uskovansa, että lapset ovat yhä Suomessa.  

Kolmen lapsen huostaanotto nousi julkisuuteen muutama päivä sitten venäläismedian kerrottua asiasta.  

Uutistoimisto Tassin lauantaisten uutisten mukaan lapset vei sijoituspaikasta isä. Tieto on lähtöisin Johan Bäckmanilta, joka kertoi isän aikovan lasten kanssa Pietariin. Myös äiti on Bäckmanin mukaan tavannut lapset Helsingissä.  

Venäjän Suomen-suurlähetystö ei kommentoinut jupakkaa Tassille. Venäjän lapsiasiainvaltuutettu Anna Kuznetsova sen sijaan sanoo uutistoimistolle, että asiakirjojen ja muiden tietojen perusteella lapset näyttävät joutuneen "perheen sisäisen konfliktin panttivangeiksi".  

Lasten äiti kertoo perheen olleen Suomessa vuodesta 2011 työviisumilla. Lapset otettiin hänen mukaansa huostaan 5. syyskuuta.   
  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme