Mainos
Mainos

Tässä ampujan video

Kauhajoen ampuja julkaisia internetin YouTube-sivustolla useita ammuskeluvideoita.

Suurimmassa osassa videoita Matti Juhani Saari ampuu ampumaradalla pistoolilla. Videoista kaksi on kuitenkin pahaenteisempiä. Toisessa mies ampuu ensin useita laukauksia, kääntyy kohti kameraa ja sanoo "Goodbye" ja kävelee pois kuvasta. Toisessa taas hän sanoo ilmeisesti maahan asetetulle kameralle "You will die next" ja ampuu laukauksia kohti kameraa.

Lähes kaikki keskustelupalstoilla Saareen liitetty nettimateriaali liittyy ampumiseen tai aseisiin. Hän mainitsee Youtuben profiilissa kiinnostuksenkohteikseen tietokoneet, aseet, oluen ja seksin. Keskustelupalstoilla jäljitettiin nopeasti myös miehen Suomi24.fi-sivun treffipalstalle jättämä ilmoitus. Ilmoituksessa hän kertoo muun muassa olevansa opiskelija, asuvansa yksin ja omistavansa lemmikkikissan. Myös tässä ilmoituksessa hän kertoo harrastavansa ampumista.

Wumbscut86-nimimerkin Youtube-tili suljettiin tänään noin kello 13, Irc-galleria-tili oli suljettu jo aiemmin. Nimimerkki Wumbscut oli postittanut viimeisen videon ilmeisesti torstaina. Tilille kirjauduttiin viimeisen kerran tänä aamuna.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme