Mainos
Mainos

Tässä ovat joulun hittilahjat – osa loppui kaupoista jo kauan sitten

Tämän joulun lahjalistoja on hallinnut suvereenisti Angry Birds. Soittokierroksen perusteella vihaiset linnut ovat loppu ympäri Suomen – ei löydy pehmoleluja, ei lautapelejä. Jos hyvin käy, pieni muovifiguuri voi vielä kaupan hyllyllä odotella.

Toinen selvä hittilahja on ollut tietopeli Trivial Pursuitin uusin painos, myös sen kohdalla myydään lähes kaikissa kaupoissa ei oota. Lautapelien saralla suosittu on ollut myös Richard Scarryn Touhula.

– Myös kirjat ovat käyneet tänä vuonna hyvin kaupaksi. Hittejä ovat olleet kaikki Finlandia-ehdokkaiden ja toki -voittajan teokset sekä Apple-perustaja Steve Jobsin elämänkerta, kertoo Stockmann Helsingin tavaratalon johtaja Tuija Wänttinen.

Myös muutamat lelut Angry Birdsin ohella ovat loppuneet – varsinkin monen pojan paketista voi putkahtaa esille joko legon poliisiasema tai Ninjago -tulitemppeli.

Elektroniikkapuolella hyvin ovat myyneet pelikonsoleiden oheistuotteet, kuten tasapainolaudat.

– Nämä oheistuotteet ovat suosittuja, sillä niiden kanssa pääsee koko perhe touhuamaan yhdessä, kertoo Citymarket Oulu Kaakkurin tavaratalojohtaja Mikko Haapala.

Myös Applen elektroniikkatuotteet myyvät hyvin. Yllättävää suosiota nauttivat yhä myös SodaStream sekä erilaiset hieromaistuimet.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme