Mainos
Mainos

TE-keskuksen osastonjohtaja hyllytettiin tukijupakan takia

Uudenmaan TE-keskuksen maaseutuosaston epäillään myöntäneen EU-osarahoitteisia hanketukia sääntöjen vastaisesti.

Uudenmaan työvoima- ja elinkeinokeskuksen osastonjohtaja on pidätetty virantoimituksesta. Syynä ovat Uudenmaan TE-keskuksen myöntämiä hanketukia koskevat väärinkäytösepäilyt, jotka ovat poliisitutkinnassa.

Maa- ja metsätalousministeriö pidätti TE-keskuksen maaseutuosaston johtajan virantoimituksesta ministeri Juha Korkeaojan päätöksellä. Päätös tuli voimaan välittömästi.

Miehen tilalle nimitetään ministeriön mukaan viransijainen ensi viikolla.

Uudenmaan TE-keskuksen maaseutuosaston epäillään myöntäneen EU-osarahoitteisia hanketukia sääntöjen vastaisesti. Käytännössä rahaa on valunut hakijoille liikaa.

Ministeriön hallitusneuvoksen Esko Laurilan mukaan poliisitutkinnan osalta puhutaan arviolta vajaasta 100 000 eurosta. Tukia ovat saaneet maaseutuyrittäjät ja -yritykset lähinnä läntisellä Uudellamaalla. Tutkittavana olevat tuet on myönnetty vuonna 2004.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot