Mainos
Mainos

TE-keskusuudistus jäi tavoitteista

Työvoima- ja elinkeinokeskuksista ei toistaiseksi ole saatu hallintoon toivottua hyötyä, arvioi Valtiontalouden tarkastusvirasto. Sekä TE-keskuksia ohjaavien ministeriöiden työnjako että keskusten sisäinen yhteistyö takkuaa.

Tarkastusviraston mielestä hallitus antoi viime syksynä eduskunnalle todellista myönteisemmän kuvan uudistuksen onnistumisesta.

TE-keskuksissa on tarkoitus edistää yritystoimintaa ja maaseudun elinkeinoja sekä huolehtia työvoima-asioista keskitetysti samassa paikassa. Tarkastusviraston mukaan toivottu "yhden luukun periaate" ei kuitenkaan toimi vielä muuten kuin yrityspalvelupisteissä.

TE-keskukset aloittivat toimintansa miltei neljä vuotta sitten. Ne toimivat kauppa- ja teollisuusministeriön, maa- ja metsätalousministeriön sekä työministeriön ohjauksessa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot