Mainos
Mainos

Tehdaspalo Jyväskylän Säynätsalossa

Schauman Woodin vaneritehtaalla Säynätsalossa syttynyt tulipalo on saatu hallintaan. Palo ei ole aiheuttanut henkilövahinkoja.

Schauman Wood Oy:n vaneritehtaalla Säynätsalossa Jyväskylän eteläpuolella syttyi iltapäivällä tulipalo. Tehtaan johdon mukaan palo on nyt hallinnassa eikä se ole aiheuttanut henkilövahinkoja. Aineellisten vahinkojen arviointi aloitetaan vähitellen. Palo haittaa tehtaan toimintaa ainakin muutaman päivän ajan.

Tulipaloa sammuttamaan hälytettiin palolaitoksen pelastusyksiköitä Jyväskylästä, Jyväskylän maalaiskunnasta, Korpilahdelta ja Muuramesta.

Palo sai alkunsa iltapäivällä lastulevyjen kuivaamiseen käytettävästä verkkokuivaajasta, josta tuli levisi tehtaan kattorakenteisiin.

Schaumanin Jyväskylän tehdas työllistää 400 henkilöä. Schauman Wood on yksi Euroopan johtavia vanerivalmistajia. Tuotantolaitos on osa UPM-Kymmenen puutuotesektoria.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme