Mainos
Mainos

Tehdaspaloa koskeva hätätiedote edelleen voimassa Joensuussa

Abloyn tehtaan tulipaloa koskeva hätätiedote on edelleen voimassa Joensuussa.

Hätätiedote annettiin ennaltaehkäisevänä varotoimena. Pelastuspäällikkö Esko Hätinen kertoo, että teollisuuspaloissa syntyy aina haitallisia kaasuja, kun muovit ja kemikaalit palavat.

Alueen eristäminen on tarkoitus purkaa yön aikana, kun savunmuodostus on loppunut.

Tuli kuitenkin roihuaa edelleen tehtaan tiloissa ja sammutustöihin arvellaan kuluvan koko yö.

Paloa on ollut sammuttamassa yli viisikymmentä palomiestä

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen antaman, Joensuuta koskevan hätätiedotteen mukaan Abloyn tehtaan tulipalon aiheuttamien myrkyllisten savukaasujen varalta ihmisten tulee siirtyä sisätiloihin Käpykankaan, Raatekankaan ja Kanervalan alueella. Alue rajoittuu Kajaanintiehen, Vanamonkatuun, Tulliportinkatuun ja Pankakoskentiehen.

Ihmisiä on kehotettu sulkemaan ilmanvaihto ja sulkemaan ikkunat ja kuuntelemaan radiota kunnes toisin ilmoitetaan. Ulkona liikkuminen kielletty.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot